Mahmut BEKİROĞLU - Okul Müdürü

Iğdır Tuzluca Pirdemir köyünde doğdu. Akoluk (Tekelti) İlkokulu, Tuzluca 100. Yıl Lisesi, Kars Alpaslan Lisesi, Keçiören Çevre Sağlık Koleji ile ilk ve orta tahsilini tamamladı. Ankara İlahiyat Fakültesi Kelam İslam Felsefesi Bölümünden mezun oldu. Aynı fakülteden Yüsek Lisans aldı. Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü ve Ankara´da Sağlık Bakanlığında çalıştı. Sinop Boyabat İmam Hatip lisesi öğretmenlik, Bursa Şafak Dersanesinde müdürlük, Hürriyet Anadolu Lisesi, Demirtaşpaşa İlkokulunda öğretmenlik yaptı. Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı ilköğretim Okulu ile  Fatih İlkokulunda yöneticilik yaptı. Halen okul müdürlüğümüzü yapmaktadır. Evli, dört çocuk babası, üç torun dedesidir. Kendine yetecek kadar Arapça, İngilizce, Farsça bilir.